AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşının doğum yaptığını görmek

Kahve falında bir arkadaşının doğum yaptığını görmek

Kahve falında bir arkadaşının doğum yaptığını görmek epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, rızkının kesileceğine, borçlarını ödemeyi başaracağına, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, mesleğinde atılım yapacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir arkadaşının doğum yaptığını gördüyseniz:

  • Hızla ilerlemeli, belli bir plan, iş ya da projenize heyecan katabilecek yaklaşımlar geliştirmelisiniz.

Kahve falında arkadaşının doğum gününe gitmek falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşını doğum yapmış görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, başarılı çalışmalara ortak olunacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının doğum günü kutlamak evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının doğum gününü kutlamak rızkın ve kazancın artacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının doğum yaptığını duymak güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, rızkın da ömür boyu süreceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşını doğum yaparken görmek kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının doğum yaptığını görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşına doğum yaptırmak sonu hayırlı olacak bir izdivaca, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir