AnaSayfa / Genel / Kahve falında kan içinde yüzmek

Kahve falında kan içinde yüzmek

Kahve falında kan içinde yüzmek bereketli işler yapılacağına, yüzünün güleceğine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, çok zarar göreceğine, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, fesat kimselerin çıkacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kan içinde yüzmek gördüyseniz:

  • Elinize hesapta olmayan paralar geçmesi olasıdır.

Kahve falında kan içinde yüzmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına delalettir.

Kahve falında altın içinde yüzmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına işarettir.

Kahve falında buz içinde yüzmek borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, çok rahat bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde yüzmek sıhhat ve moral bulacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına işarettir.

Kahve falında kum içinde yüzmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde suda yüzmek gönülsüzce bir yere gideceğinize, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine yorulur.

Kahve falında karın içinde yüzmek ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşillik içinde yüzmek uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir