AnaSayfa / Genel / Kahve falında kamyon kazasından kurtulmak

Kahve falında kamyon kazasından kurtulmak

Kahve falında kamyon kazasından kurtulmak çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, borcunun kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında kamyon kazasından kurtulmak gördüyseniz:

  • Genel çevrenizde veya kendi içinizde kargaşa yaşayabilirsiniz, bundan doğabilecek algılama hataları neticesinde yanlış tutumlar içerisine girebilirsiniz.

Kahve falında kamyon kazasından kurtulmak bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kamyon kazası geçirmek bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kamyon kazası görmek her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan fal sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine tabir olunur.

Kahve falında kamyon kazası yapmak ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, saygı göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gemi kazasından kurtulmak art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında tren kazasından kurtulmak karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına alamet eder.

Kahve falında uçak kazasından kurtulmak kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında trafik kazasından son anda kurtulmak neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir