AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını cennette görmek

Kahve falında arkadaşını cennette görmek

Kahve falında arkadaşını cennette görmek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, suç işleyeceğine, pişmanlığa, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, refaha erişileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını cennette gördüyseniz:

  • Ufak gibi görünen bir hareketin dahi, süreç içerisinde olumlu geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında arkadaşını cennette görmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında cennet kokusu duymak geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına yorulur.

Kahve falında cennet papağanı görmek kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçarak cennete gitmek hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında cennet müjdesi almak eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına tabir olunur.

Kahve falında cennet elbisesi görmek esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına inanılır.

Kahve falında cennet cehennem kapısı görmek bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cennetten kovulmak işindeki verimliliğinin düşeceğine, beklenen mirasın alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir