AnaSayfa / Genel / Kahve falında kamu binası görmek

Kahve falında kamu binası görmek

Kahve falında kamu binası görmek yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında kamu binası gördüyseniz:

  • İtibarınız artabilir.

Kahve falında kamu binasının yıkıldığını görmek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına delalettir.

Kahve falında kamu binası görmek çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kamu dairesi görmek bir uzmana başvurulacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında bir binaya tırmanmak manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında sallanan bina görmek yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, rızık elde edeceğine işarettir.

Kahve falında depremden binanın yıkıldığını görmek rahata ereceğine, mutlu olacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karanlık bina görmek keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, bereket ve rahat içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında binanın altında kalmak iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir