AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük kalp görmek

Kahve falında büyük kalp görmek

Kahve falında büyük kalp görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, bir araya geleceğine, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, fal sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında büyük kalp gördüyseniz:

  • Gökcisimlerinin ters açıları sizi ileri geri konuşmaya, bazı kimselerin arkasından yıkıcı dedikodular yapmaya itiyor.

Kahve falında büyük kalp görmek başka alanlara yöneleceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yarım kalp görmek inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında kalp ameliyatı olmak her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine delalet eder.

Kahve falında kalpli küpe görmek hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalp şeklinde kolye görmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, malından ve parasından ziyan edeceğine inanılır.

Kahve falında kalp çıkarmak önemli ve büyük adımlar atacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kalp ağrısı görmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kalp hasta olduğunu görmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir