AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalp çizdiğini görmek

Kahve falında kalp çizdiğini görmek

Kahve falında kalp çizdiğini görmek çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına delalettir.

Kahve falında kalp çizdiğini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerden beklediğiniz karşılığı göremediğinizi düşünebilirsiniz.

Kahve falında kalp çizdiğini görmek huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, işinde herkesten bir adım önde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalp şekli çizmek kendisini mutsuz edeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında çiçek çizmek kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına delalet eder.

Kahve falında kabeyi çizmek sorunlarını çözeceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı çizmek güzel günlerin sona ereceğine, ahlakından vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında birini çizmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, aniden evlilik kararı alacağına yorulur.

Kahve falında erkek resmi çizmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine tabir olunur.

Kahve falında insan yüzü çizmek epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, başarıların çoğalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir