AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kalemini almak

Kahve falında başkasının kalemini almak

Kahve falında başkasının kalemini almak yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, yeni bir ilişkiye başlamaya, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının kalemini almak gördüyseniz:

  • Romantik planlar veya jestler sevdiğiniz kişilerle yakınlaşmanızı sağlayabilir.

Kahve falında sarı kalemle yazı yazmak huzurunun bozulacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına yorulur.

Kahve falında göz kalemi aldığını görmek kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinden kalem almak olumlu gelişmeler yaşayacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında kalem açmak parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük kalem görmek kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalemle adam öldürmek doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında kalem tutmak yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine işarettir.

Kahve falında siyah göz kalemi satın almak çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir