AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalemle karalamak

Kahve falında kalemle karalamak

Kahve falında kalemle karalamak zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, kazancının ilk önce azalacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalemle karalamak gördüyseniz:

  • Belli bir olay veya durum için fazlaca gayret göstermeye değip değmeyeceğini iyi hesaplamalısınız.

Kahve falında kalemle karalamak garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında duvar karalamak fal sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğine kalem vermek rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına yorulur.

Kahve falında renkli göz kalemi görmek sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalem kırdığını görmek ana baba duası alınacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında renkli kalem aldığını görmek eşlerin muhabbetinin artacağına, zor günlerini arkasında bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında renkli boya kalemleri görmek sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına tabir olunur.

Kahve falında kalemin bittiğini görmek kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir