AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalem dağıtmak

Kahve falında kalem dağıtmak

Kahve falında kalem dağıtmak aile hayatının hayır getireceğine, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında kalem dağıtmak gördüyseniz:

  • Genel zamanların aksine, hiçbir gerçek dost doğruyu işitmek istemiyor olabilir.

Kahve falında kalem dağıtmak işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında kayısı dağıtmak daha zengin hale geleceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında broşür dağıtmak kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıymalı pide dağıtmak kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına yorulur.

Kahve falında dana eti dağıtmak kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerim dağıtmak çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında ekmek pişirmek ve dağıtmak heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına yorulur.

Kahve falında kuru incir dağıtmak kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir