AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalem açtığını görmek

Kahve falında kalem açtığını görmek

Kahve falında kalem açtığını görmek gelirinin çoğalacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, büyük miktarda para kazanılacağına, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, kendisini bir türlü toparlayamayacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına delalettir.

Kahve falında kalem açtığını gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin istediğiniz gibi ilerlemesini istiyorsanız inisiyatif kullanmanız gerekebilir.

Kahve falında kalem açtığını görmek helal lokmalar yiyeceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına delalettir.

Kahve falında çiçek açmış kiraz ağacı görmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında aç kalmak tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında çiçekler açtığını görmek adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, kendini yiyip bitireceğine inanılır.

Kahve falında şeftali ağacının çiçek açtığını görmek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında aç bir bebeği emzirmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında açmış pembe gül görmek yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının yufka açtığını görmek falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir