AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalaylı tava görmek

Kahve falında kalaylı tava görmek

Kahve falında kalaylı tava görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına işarettir.

Kahve falında kalaylı tava gördüyseniz:

  • Elinize beklenmedik paralar geçebilir ya da alacaklarınızı alabilirsiniz.

Kahve falında kalaylı tava görmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, işlerin de yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kalaylanmış bakır görmek ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına delalettir.

Kahve falında kalay görmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalaylı tas görmek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında kalaylı leğen görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, ortağından ayrılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalaylı kap görmek kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine inanılır.

Kahve falında kalaylı bakır görmek bir konuda destek alacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kalaylı kazan görmek dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir