AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalay yapmak

Kahve falında kalay yapmak

Kahve falında kalay yapmak ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, yorulacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine delalet eder.

Kahve falında kalay yapmak gördüyseniz:

  • Kariyerinizdeki bir değişiklik ya da bir yer değişikliği beklenmedik arkadaşlıkları ya da benzeri şeyleri hayatınıza taşıyabilir.

Kahve falında kalay yapmak çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kalaylı bakır görmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalaycı görmek anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, dinde olgunlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalaylı tepsi görmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kalaylı kazan görmek huzurunun ve neşesinin bozulacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine delalet eder.

Kahve falında kalaylanmış bakır görmek ünleneceğine, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalaylı kap görmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalay görmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir