AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalaylı kap görmek

Kahve falında kalaylı kap görmek

Kahve falında kalaylı kap görmek kendisi için mal mülk alacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, sorunlarını aşacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında kalaylı kap gördüyseniz:

  • Hislerinizin etkisinde kalarak vereceğiniz kararlarla acele olarak harekete geçerseniz, sonradan pişman olacağınız sözler sarfedebilirsiniz.

Kahve falında kalaylı kap görmek ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına delalet eder.

Kahve falında kalaycı görmek manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, azalacağına tabir olunur.

Kahve falında kalaylı tas görmek fakirleşeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalaylı bakır görmek Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, eldeki imkanların giderek azalacağına delalettir.

Kahve falında kalaylı leğen görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalaylanmış bakır görmek başarılarının sürekli olacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalay görmek atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalaylı tava görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir