AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalıkta şarkı söylemek

Kahve falında kalabalıkta şarkı söylemek

Kahve falında kalabalıkta şarkı söylemek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalabalıkta şarkı söylemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikirleriniz konusunda ısrarcı olabilir, son noktayı koyabilirsiniz.

Kahve falında kalabalığa şarkı söylemek büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine inanılır.

Kahve falında kalabalıkta şarkı söylemek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında bir sanatçıyla şarkı söylemek keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, öz güven kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında televizyonda şarkı söylemek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ünlü birisiyle şarkı söylemek bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sahneye çıkmak şarkı söylemek kariyer planının altüst olacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine delalettir.

Kahve falında uçarken şarkı söylemek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına işarettir.

Kahve falında eşinin şarkı söylediğini görmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir