AnaSayfa / Genel / Kahve falında duş jeli görmek

Kahve falında duş jeli görmek

Kahve falında duş jeli görmek çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında duş jeli gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işler sonuçlanabilir.

Kahve falında duş jeli görmek çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında jelibon yemek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında jelibon almak çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına yorulur.

Kahve falında jelibon görmek sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında soğuk duş almak maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında duş yaptığını görmek yüzünün gülmeye başlayacağına, güzel günlerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında duş almak mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine işarettir.

Kahve falında başkasının duş aldığını görmek keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir