AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalıkta banyo yapmak

Kahve falında kalabalıkta banyo yapmak

Kahve falında kalabalıkta banyo yapmak doyasıya sefasını süreceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, adeta havalara uçacağına, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına delalettir.

Kahve falında kalabalıkta banyo yapmak gördüyseniz:

  • Alacağınız sonuçlar sizi şaşırtabilir.

Kahve falında kalabalıkta banyo yapmak hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına delalet eder.

Kahve falında kalabalık içinde banyo yapmak kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kalabalık yolculuk yapmak ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalabalıkla yolculuk yapmak kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kalabalıkta tuvaletini yapmak elde edilen nasibin artacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalabalığa konuşma yapmak maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine inanılır.

Kahve falında kalabalık kahvaltı yapmak içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında kalabalık misafire yemek yapmak keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir