AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalığın yemek yediğini görmek

Kahve falında kalabalığın yemek yediğini görmek

Kahve falında kalabalığın yemek yediğini görmek kurulan hayallerin yıkılacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalabalığın yemek yediğini gördüyseniz:

  • Bir türlü şans yüzünüze gülmüyor veya dakikalarla şansı kaçırıyor hissine kapılabilirsiniz.

Kahve falında kalabalıkta yemek yediğini görmek çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kalabalığa yemek yedirmek korkularını yeneceğine, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalabalığın yemek yediğini görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine yorulur.

Kahve falında kalabalık ve yemek herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında kalabalığa yemek ikram etmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalabalık yemek vermek maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında evde kalabalık yemek yemek dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalabalık yemek sofrası görmek çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir