AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalıkta yemek yediğini görmek

Kahve falında kalabalıkta yemek yediğini görmek

Kahve falında kalabalıkta yemek yediğini görmek mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, gelirinin de garanti altında olacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında kalabalıkta yemek yediğini gördüyseniz:

  • karşı cinsin olumsuz davranışlarına hedef olabilirsiniz.

Kahve falında kalabalığa yemek yedirmek aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalabalıkta yemek yediğini görmek maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına işarettir.

Kahve falında kalabalığın yemek yediğini görmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalabalık kişilere yemek vermek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalabalıkla et yemek dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına işarettir.

Kahve falında kalabalık ortamda yemek yemek ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına inanılır.

Kahve falında kalabalığa yemek hazırlamak kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalabalık yemek ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir