AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalık yemek vermek

Kahve falında kalabalık yemek vermek

Kahve falında kalabalık yemek vermek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine işaret eder.

Kahve falında kalabalık yemek vermek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, daha iyimser düşünmeye çalışmalısınız.

Kahve falında kalabalık bir sofrada yemek yemek ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kalabalığa yemek yapmak kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine alamet eder.

Kahve falında kalabalıkta et yemek harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına yorulur.

Kahve falında kalabalık masada yemek yemek kar sağlayacağı işlere gireceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalabalıkta tatlı yemek hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, toplumda iyi bir yer edineceğine delalettir.

Kahve falında yemek yiyen kalabalık görmek sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında kalabalıkta yemek yediğini görmek gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına işaret eder.

Kahve falında kalabalık içinde yemek yemek daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir