AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalığa yemek verdiğini görmek

Kahve falında kalabalığa yemek verdiğini görmek

Kahve falında kalabalığa yemek verdiğini görmek uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, onlardan taraf hayır göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalabalığa yemek verdiğini gördüyseniz:

  • Yaptığınız işleri dikkatle ele almalı, yanlış yapacak yer bırakmamalısınız.

Kahve falında kalabalığa yemek verdiğini görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında ölüye yemek verdiğini görmek sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında ölünün verdiği şeyi yemek dertlerin yükünden kurtulacağına, genç kimselere eğitim vereceğine inanılır.

Kahve falında yemek daveti verdiğini görmek pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına tabir olunur.

Kahve falında evde yemek verdiğini görmek kişinin kendi başının çaresine bakacağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin yemek verdiğini görmek zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin verdiği çikolatayı yemek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında birine yemek verdiğini görmek sorunlarını unutacağına, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir