AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yemek verdiğini görmek

Kahve falında birinin yemek verdiğini görmek

Kahve falında birinin yemek verdiğini görmek gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, moralinin bozulacağına, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin yemek verdiğini gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize faydası olmayan veya bir adım bile ilerlemeyn iş, bağlantı veya ilişkileri geride bırakmak isteyebilir, ateşli tartışmalar içine girebilirsiniz.

Kahve falında birine yemek verdiğini görmek tatsız sözlerin de unutulacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına tabir olunur.

Kahve falında komşunun yemek verdiğini görmek elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında kalabalığa yemek verdiğini görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında askere yemek verdiğini görmek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine delalettir.

Kahve falında yemek daveti verdiğini görmek hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, alın terinin karşılığını alacağına rivayet eder.

Kahve falında yemek verdiğini görmek özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün verdiği şeyi yemek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında birinin verdiği çikolatayı yemek fakir fukaraya yardım edeceğine, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir