AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine yemek verdiğini görmek

Kahve falında birine yemek verdiğini görmek

Kahve falında birine yemek verdiğini görmek uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, maddi açıdan çok zorlanılacağına, rahat edeceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, hayalkırıklığı duyacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine inanılır.

Kahve falında birine yemek verdiğini gördüyseniz:

  • Belli bir karar almadan önce iyice düşünmeli, kendinizi iyi hissettiğinizden emin olmalısınız.

Kahve falında evde yemek verdiğini görmek malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında ölüye yemek verdiğini görmek bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında askere yemek verdiğini görmek ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün verdiği bir şeyi yemek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, borca batacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yemek daveti verdiğini görmek inancını bir kenara atacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında birine yemek verdiğini görmek dertlerden kurtulmaya, büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin yemek verdiğini görmek işleri yoluna sokacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında iftar yemeği verdiğini görmek yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir