AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaktüs yemek

Kahve falında kaktüs yemek

Kahve falında kaktüs yemek iyi bir aile reisi ve baba olacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, gönül sızılarının dineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaktüs yemek gördüyseniz:

  • Size problem yaratabilecek kişi veya kurumlarla sorun yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kaktüs yemek işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine inanılır.

Kahve falında kaktüs meyvesi yemek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük kaktüs görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kaktüs görmek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saksıda kaktüs görmek dinden çıkacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaktüs ekmek insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz kaktüs görmek kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine delalettir.

Kahve falında çiçek açmış kaktüs görmek gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, şansın yüzüne güleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir