AnaSayfa / Genel / Kahve falında kakaolu tatlı görmek

Kahve falında kakaolu tatlı görmek

Kahve falında kakaolu tatlı görmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında kakaolu tatlı gördüyseniz:

  • Yakalayacağınız bazı fırsatlar ya da olanaklar oldukça parlak görünüyor.

Kahve falında kakaolu tatlı yemek herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, kendisi için mal mülk alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kakaolu tatlı görmek çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toz kakao görmek sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, kazanç kapılarının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında kakao içmek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kakaolu puding yemek dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kakaolu kek yapmak makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kakaolu pasta görmek kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında kakaolu kurabiye görmek topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir