AnaSayfa / Genel / Kahve falında kakaolu tatlı yemek

Kahve falında kakaolu tatlı yemek

Kahve falında kakaolu tatlı yemek çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kakaolu tatlı yemek gördüyseniz:

  • Tek yanlı düşünmemeniz gerekiyor.

Kahve falında kakaolu tatlı yemek yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kakaolu tatlı görmek ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kakaolu bisküvi yemek çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına yorulur.

Kahve falında kakao yemek şansın ve istikbalin açık olduğuna, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine delalettir.

Kahve falında kakaolu kurabiye yemek yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına işarettir.

Kahve falında kakaolu dondurma yemek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına işaret eder.

Kahve falında kakaolu puding yemek kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine inanılır.

Kahve falında toz kakao görmek hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir