AnaSayfa / Genel / Kahve falında kakao içmek

Kahve falında kakao içmek

Kahve falında kakao içmek imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında kakao içmek gördüyseniz:

  • Vereceğiniz kararlarda arkadaşlarınızın etkisi büyük olabilir.

Kahve falında kakaolu süt içmek kişinin kötü günler geçireceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kakao içmek böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kakaolu puding görmek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, ipliklerini pazara çıkaracağına inanılır.

Kahve falında kakaolu bisküvi yemek hayırsız olaylar yaşayacağına, başkalarının malına göz dikeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toz kakao görmek işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kakaolu kurabiye görmek hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kakaolu kek yediğini görmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında kakaolu kurabiye yemek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, kendisini kazanmaya odaklayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir