AnaSayfa / Genel / Kahve falında kakaolu pasta görmek

Kahve falında kakaolu pasta görmek

Kahve falında kakaolu pasta görmek oldukça kazançlı işler yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, işlerinin düzeleceğine, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, sonunda maddi zarara gireceğine yorulur.

Kahve falında kakaolu pasta gördüyseniz:

  • Ödüller gayretlere değecek.

Kahve falında kakaolu pasta yapmak yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına işarettir.

Kahve falında kakaolu pasta görmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, makam ve söz sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kakao yemek kaza ve belaların çıkmayacağına, sevinçli ve güzel haberler alacağına inanılır.

Kahve falında kakao içmek kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına alamet eder.

Kahve falında kakaolu dondurma yemek ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kakaolu puding yemek evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, hayatının kötüleşmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında kakaolu tatlı görmek atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, içebileceğine rivayet eder.

Kahve falında toz kakao görmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, kaderinin yüzüne güleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir