AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını ailesiyle görmek

Kahve falında arkadaşını ailesiyle görmek

Kahve falında arkadaşını ailesiyle görmek tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşını ailesiyle gördüyseniz:

  • Neyse ki koruma altındasınız.

Kahve falında arkadaş ve ailesini görmek şükredeceğine, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşı aileyle tanıştırmak eşi ile arasının açılacağına, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını ve ailesini görmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına işarettir.

Kahve falında erkek arkadaşın ailesiyle tanışmak keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının ailesiyle tanışmak kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını ailesiyle görmek rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, muradının gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşın ailesini görmek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, kurtuluşu bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski erkek arkadaşının ailesini görmek insanların yolunu aydınlatacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir