AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını ağlayarak görmek

Kahve falında arkadaşını ağlayarak görmek

Kahve falında arkadaşını ağlayarak görmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, planların istediği gibi gitmeyeceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını ağlayarak gördüyseniz:

  • Ticari girişimlerinizi, alıp sattığınız şeyleri veya bazı yeteneklerinizi geliştirmenizi ya da beslemenizi sağlayacak sürpriz davetler alabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşını ağlayarak görmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağlayan arkadaş görmek yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, rakiplerini geride bırakacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşı ağlayarak görmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşını ağlarken görmek kendisine gelemeyeceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iş arkadaşını ağlarken görmek üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, yarasını saracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağlayan arkadaşını teselli etmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek arkadaşını ağlarken görmek iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, işlerinden de geri kalacağına delalettir.

Kahve falında bir arkadaşını ağlatmak girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir