AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaka yakmak

Kahve falında kaka yakmak

Kahve falında kaka yakmak emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında kaka yakmak gördüyseniz:

  • Örneğin sevdiğinize küçük bir hediye almanız onu bir nebze yumuşatabilir.

Kahve falında kaka yakmak şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına delalet eder.

Kahve falında yatağa kaka yaptığını görmek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında kakada kurt görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeğe kaka yaptırmak çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında kaka ve tuvalet görmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yatakta kaka yapmak maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına işaret eder.

Kahve falında kakasını yapmış bebek görmek yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında erkek bebek kakası görmek şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir