AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahverengi fil görmek

Kahve falında kahverengi fil görmek

Kahve falında kahverengi fil görmek bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine delalettir.

Kahve falında kahverengi fil gördüyseniz:

  • Yapabileceğinizden fazlasını isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında kahverengi fil görmek çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında biblo fil görmek uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine inanılır.

Kahve falında fil figürü görmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, konferans ve seminerlere katılacağına delalet eder.

Kahve falında fil yemek kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında küçük beyaz fil görmek mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında falda fil görmek sevdikleri ile birlikte olacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine alamet eder.

Kahve falında fil satın almak sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına işarettir.

Kahve falında suda fil görmek yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir