AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz gül ve kırmızı gül görmek

Kahve falında beyaz gül ve kırmızı gül görmek

Kahve falında beyaz gül ve kırmızı gül görmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, üzüleceğine, yıpranacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine yorulur.

Kahve falında beyaz gül ve kırmızı gül gördüyseniz:

  • Gizli hareket etmenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında beyaz kırmızı gül görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı ve beyaz gül almak yeni bir araca sahip olunacağına, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz ve kırmızı gül görmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı gül ve beyaz gül görmek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz gül ve kırmızı gül görmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı beyaz gül görmek hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı gül kopardığını görmek eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinden kırmızı gül almak kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir