AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı beyaz gül görmek

Kahve falında kırmızı beyaz gül görmek

Kahve falında kırmızı beyaz gül görmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı beyaz gül gördüyseniz:

  • Evliliğinize dikkat etmeniz gereken bir süreçtesiniz.

Kahve falında kırmızı beyaz gül görmek üzüntülerin daha da artacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı ve beyaz gül almak dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, içinin huzurla dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz kırmızı gül görmek yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına inanılır.

Kahve falında beyaz gül ve kırmızı gül görmek önemli ve büyük adımlar atacağına, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı gül ve beyaz gül görmek neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz ve kırmızı gül görmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı gül demeti görmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, kazancında da artış meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine kırmızı gül vermek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, her geçen gün daha profesyonel olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir