AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahvede oyun oynamak

Kahve falında kahvede oyun oynamak

Kahve falında kahvede oyun oynamak insanların güvenini kazanacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok büyük özgüven kazanacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına inanılır.

Kahve falında kahvede oyun oynamak gördüyseniz:

  • İlişkilerde tartışmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında kahvede oyun oynamak olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine alamet eder.

Kahve falında aslanla oyun oynamak gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına yorulur.

Kahve falında şans oyunları oynamak istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine inanılır.

Kahve falında sokakta oyun oynamak enerjisini toplayacağına, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında karşılıklı oyun oynamak sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında pc oyunu oynamak kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, kazancının artacağına tabir olunur.

Kahve falında silahlı oyun oynamak mutlu bir insan olunacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında başbakanla oyun oynamak hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir