AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahve servis etmek

Kahve falında kahve servis etmek

Kahve falında kahve servis etmek düşmanını alt edeceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kahve servis etmek gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizin ön planda olacak.

Kahve falında kahve servisi yapmak yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kahve servis etmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pasta servisi yapmak geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında acil servisi aramak moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında okul servisine binmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine delalettir.

Kahve falında çay servisi yapmak sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına işarettir.

Kahve falında iş servisini kaçırmak aşama kaydedeceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına tabir olunur.

Kahve falında servis yapmak çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir