AnaSayfa / Genel / Kahve falında gülmek kahkaha atmak

Kahve falında gülmek kahkaha atmak

Kahve falında gülmek kahkaha atmak yeni yatırımlar yapacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, bereketin geleceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, çirkin sözler işitileceğine, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gülmek kahkaha atmak gördüyseniz:

  • Belirsizlik içeren veya kafa karıştıran konularda duygularınızı ifade edebilirsiniz.

Kahve falında gülmek kahkaha atmak korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına delalettir.

Kahve falında kahkahayla gülmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini kahkahayla güldüğünü görmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Kahve falında çok kahkaha atmak eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalettir.

Kahve falında kahkahalar atmak hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, hayatını yoluna koymaya işaret eder.

Kahve falında kahkaha atmak malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına delalettir.

Kahve falında sesli kahkaha atmak sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin kahkaha attığını görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, düşmanlarına da dost olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir