AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini kahkaha atarken görmek

Kahve falında birini kahkaha atarken görmek

Kahve falında birini kahkaha atarken görmek yeni işler yapılacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine tabir olunur.

Kahve falında birini kahkaha atarken gördüyseniz:

  • Olumlu veya olumsuz kararınızı hemen vermeyin.

Kahve falında kahkaha atarak uyanmak çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kahkaha atan birini görmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında birini kahkaha atarken görmek tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kahkaha atanı görmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, onların başarıları ile gururlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kahkaha atan kadın görmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını kahkaha atarken görmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında gülmek kahkaha atmak kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini kahkahayla güldüğünü görmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir