AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağıtta isim görmek

Kahve falında kağıtta isim görmek

Kahve falında kağıtta isim görmek herhangi bir sorun yaşamayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, sıkıntılarının son bulacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına inanılır.

Kahve falında kağıtta isim gördüyseniz:

  • Herşeyi kontrol ettikten sonra, gerekirse, kutlama yapabilirsiniz.

Kahve falında kağıda isim yazmak moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kağıda isim yazmak huzurlu bir hayat süreceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında isim yazılı kağıt görmek toplum için faydalı işler yapacağına, kazancının artacağına işaret eder.

Kahve falında kağıtta isim görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz kağıda isim yazmak büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kağıtta isim görmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine yorulur.

Kahve falında avucunda isim görmek hasta ise şifa bulacağına, kazancının günden güne düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin isim görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir