Kahve falında avucunda isim görmek

Kahve falında avucunda isim görmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, helal rızık yiyeceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında avucunda isim gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir erkek yüzünden canınız sıkılabilir.

Kahve falında avucunda isim görmek ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine işarettir.

Kahve falında başka bir isimle çağrılmak ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına inanılır.

Kahve falında erkek bebeğe isim vermek en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına tabir olunur.

Kahve falında altın isimlik görmek işlerin büyük başarılar getireceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına alamet eder.

Kahve falında çocuga isim vermek arkasının daha sağlam hale geleceğine, büyük başarılara kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında kamil isimli birini görmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına yorulur.

Kahve falında isim sormak sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Kahve falında yanlış isim söylemek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir