AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağıt para yıkamak

Kahve falında kağıt para yıkamak

Kahve falında kağıt para yıkamak torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine yorulur.

Kahve falında kağıt para yıkamak gördüyseniz:

  • Yardım alamasanız da istediğiniz birçok şeyi gerçekleştirebileceksiniz.

Kahve falında kağıt para yıkamak evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında ölen birine kağıt para vermek uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, başına türlü belalar geleceğine tabir olunur.

Kahve falında para kağıt görmek güzel işler yapacağına, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine delalet eder.

Kahve falında cebinden kağıt para çıkarmak zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, parasal durumun düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında kağıt parasının çalındığını görmek maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına işaret eder.

Kahve falında yırtık kağıt para görmek keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına yorulur.

Kahve falında kağıt bozuk para görmek kötülüğe uğramadan yaşayacağına, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının kağıt para saydığını görmek ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir