AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birine kağıt para vermek

Kahve falında ölen birine kağıt para vermek

Kahve falında ölen birine kağıt para vermek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, gözyaşı dökeceğine, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, sağlık sorunlarının geçici olacağına, attığı adımların boşa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen birine kağıt para vermek gördüyseniz:

  • Para açısından şanslısınız.Sağlınızla ilgili bazı problemleriniz olabilir.

Kahve falında yıpranmış kağıt para görmek birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük kağıt para görmek hayırlı haberler alınacağına, sabırla hayatına devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaştan kağıt para almak aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, işlerin yavaşlayacağına inanılır.

Kahve falında kağıt para bozmak zor günlerin yaşanacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yerden kağıt para bulmak yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski kağıt para görmek amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına alamet eder.

Kahve falında cebinden kağıt para çıkarmak yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kağıt paranın yandığını görmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir