AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağıda yazılmış dua görmek

Kahve falında kağıda yazılmış dua görmek

Kahve falında kağıda yazılmış dua görmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, insanlara öncülük edeceğine, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, kendisine uğur getireceğine yorulur.

Kahve falında kağıda yazılmış dua gördüyseniz:

  • Fakat, diğerlerinin yaptıklarınızın arkasındaki nedenleri anlamasının veya görmesinin değişik yararları olabilir.

Kahve falında kağıda yazılı dua görmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına rivayet eder.

Kahve falında dua yazılı kağıt almak işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine yorulur.

Kahve falında kağıtta yazılı dua görmek iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında kağıda yazılmış dua görmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında dua yazılı kağıt görmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yazısız beyaz kağıt görmek övgü dolu sözler işiteceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine işaret eder.

Kahve falında kağıt üzerinde yazı görmek güzel bir yola çıkılacağına, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yazı yazılmış kağıt görmek eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir