AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağıtta yazılı dua görmek

Kahve falında kağıtta yazılı dua görmek

Kahve falında kağıtta yazılı dua görmek bir işe soyunacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kağıtta yazılı dua gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili konularda bazı pürüzler olabilir.

Kahve falında kağıtta yazılı dua görmek mutlu ve huzurlu biri olacağına, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine yorulur.

Kahve falında dua yazılı kağıt almak iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dua yazılı kağıt görmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına delalettir.

Kahve falında kağıda yazılmış dua görmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kağıda yazılı dua görmek bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine delalettir.

Kahve falında beyaz kağıtta yazılar görmek eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında üstü yazılı kağıt görmek ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında kağıttan yazı okumak iyi haberler alınacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir