AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafayı bozmak

Kahve falında kafayı bozmak

Kahve falında kafayı bozmak aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, ilerleyeceğine, endişelerin biteceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun süre cesaretini toplayamayacağına yorulur.

Kahve falında kafayı bozmak gördüyseniz:

  • Karşılaşmanız muhtemel olan kazalar sizden kaynaklanabileceği gibi sizin hiç suçunuz da olmayabilir.

Kahve falında kafayı bozmak hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine yorulur.

Kahve falında gümüş bilezik bozdurmak başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin orucunu bozduğunu görmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının altın bozdurduğunu görmek iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, yanlış seçimler yapacağına delalet eder.

Kahve falında yanlışlıkla oruç bozmak dileklerin kabul olacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine işarettir.

Kahve falında tövbeyi bozmak ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında ara bozmak eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın bozdurmaya çalışmak parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir