AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın bozdurmaya çalışmak

Kahve falında altın bozdurmaya çalışmak

Kahve falında altın bozdurmaya çalışmak dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, maddi gücünü yitireceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına işarettir.

Kahve falında altın bozdurmaya çalışmak gördüyseniz:

  • İşinizi şansa bırakma meylindesiniz.

Kahve falında altın bozdurmaya çalışmak manevi olarak da yıpranacağına, kısmetinin ve şansının da kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında para bozdurmaya çalışmak çok üzüleceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine işaret eder.

Kahve falında altın bilezik bozdurduğunu görmek yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında kuyumcuda altın bozdurmak yeni bir yol tutulacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın bulup bozdurmak işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında altın kolye bozdurmak elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, zorlukların yakın zamanda biteceğine inanılır.

Kahve falında başkasının altın bozdurduğunu görmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çeyrek altın bozdurmak dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir