AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasında örümcek görmek

Kahve falında kafasında örümcek görmek

Kahve falında kafasında örümcek görmek iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, hayatının güzelliklerle dolacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine alamet eder.

Kahve falında kafasında örümcek gördüyseniz:

  • lş hayatınızda ise aceleci olmamalısınız.

Kahve falında kafada örümcek görmek atılan adımların sıkıntı yaratacağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına inanılır.

Kahve falında kafasında örümcek görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzun bacaklı örümcek görmek moralinin yerine geleceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine inanılır.

Kahve falında tavanda örümcek görmek işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına delalet eder.

Kahve falında evinde örümcek ağı görmek imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında örümcek sokmak parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında örümceğin saldırdığını görmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında örümceğin yandığını görmek sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir