AnaSayfa / Genel / Kahve falında karınca ve hamam böceği görmek

Kahve falında karınca ve hamam böceği görmek

Kahve falında karınca ve hamam böceği görmek almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine yorulur.

Kahve falında karınca ve hamam böceği gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerden nasıl yararlanabileceğinizi fark edebilirsiniz.

Kahve falında karınca ve hamam böceği görmek hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah hamam böceği görmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kara hamam böceği görmek insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük hamam böceği görmek eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı hamam böceği görmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında tuvalette hamam böceği görmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına delalettir.

Kahve falında hamam böceği öldürdüğünü görmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamam böceğini ezmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir