AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri karınca görmek

Kahve falında iri karınca görmek

Kahve falında iri karınca görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, neşesinin de yerine geleceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, verimli işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iri karınca gördüyseniz:

  • Hemen hemen her alanda hatalı kararlar vermeniz veya dalgınlıkla yanlış şeyler yapmanız olasıdır.

Kahve falında iri karınca görmek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iri siyah karınca görmek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında iri karpuz görmek üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iri kestane görmek çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine delalettir.

Kahve falında iri domates görmek kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, hayatının zaferlerle dolacağına inanılır.

Kahve falında iri siyah yılan görmek çok büyük çalışmalar yapılacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına delalettir.

Kahve falında iri zeytin yemek kudret ve hidayet sahibi olacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında iri dana görmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir