AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde çok karınca görmek

Kahve falında evde çok karınca görmek

Kahve falında evde çok karınca görmek işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, şansının her zaman kendinden yana gideceğine, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine yorulur.

Kahve falında evde çok karınca gördüyseniz:

  • İmajınızı yenileyebilirsiniz.

Kahve falında ev dolusu karınca görmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evi karınca bastığını görmek hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evde karınca sürüsü görmek kişinin sıkıntıların artacağına, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına alamet eder.

Kahve falında evden karınca çıktığını görmek dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, özel muamele göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karıncaların eve girdiğini görmek karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına delalettir.

Kahve falında evde karınca yuvası görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evde karıncalar görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eve karınca girdiğini görmek kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir